Cégünk az R-M Logisztika Nagykereskedelmi kft 2008-ban kezdte el a vállalkozási tevékenységét. Megalakulásunknak köszönhetően, a már eddig is kiválóan működő cégcsoportunk egy újabb taggal bővült, az R-M Árnyékolástechnika Kft és Ralox-Hungária Gyártó és Nagykereskedelmi Kft mellett.

R-M árnyékolástechnika Kft. növekvő forgalma és ezzel arányosan növekvő alapanyag szükséglete indokolttá tette a saját alapanyag gyártását, forgalmazását és raktározását, amely cégünk megalakulását eredményezte. Vállalkozásunk a hazai árnyékolástechnikai alapanyagok és alkatrészek piacán meghatározó szerepet tölt be.

Szakembereink fejlesztéseinek eredményei által, folyamatos újdonságokat, a kor igényeinek megfelelő alapanyagokat és alkatrészeket tudunk forgalomba hozni.Magas színvonalú raktárkészletünk garanciát jelent partnereink számára, amellyel biztosítani tudjuk a gyors,pontos hiány mentes kiszolgálást.

Megbízhatóság, jó minőség, teljes körű termékdokumentáció = versenyelőny a vevőink számára.

Megbízható, ellenőrzött minőség!

> Az általunk forgalmazott redőny alapanyagok mindenben kielégítik az vonatkozó szabványok és jogszabályok előírásait. A vizsgálati eredmények szerint termékeink változatos kivitelű, megbízható minőségű késztermékek előállítására alkalmasak.
Gyártásunkat üzemi gyártás ellenőrzéssel folyamatosan felügyeljük, így biztosítani tudjuk az egyenletes, megbízható minőséget. Szállítmányainkhoz csatoljuk a megfelelőségi nyilatkozatokat.

CE-JELÖLÉS!

A felhasználói igényeknek megfelelően, igazoljuk a redőnyök szabvány szerinti teljesítmény jellemzőit, megállapodás alapján lehetőséget tudunk teremteni kiemelt vevőink számára a CE jelölésre. A nemzetközi gyakorlat szerint saját gyártói néven is biztosítani tudjuk az EK nyilatkozatok kiadásának lehetőségét.